Kontakt

Kontakt os


Du er altid velkommen til kontakte os og vi bestræber os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer.

 
 
 
 
 
 

Indsæt lille billedeOftest stillede spørgsmål

S.     Hvad koster et nyt anlæg?


Der er ingen enkel måde at komme med et tilbud, da der er rigtig mange parametre der spiller ind. Hvilke paneler ønsker man, hvor meget skal et panel kunne producere, hvor stort skal anlægget være, skal det være en hybrid inverter, skal der tilsluttes en batteripakke,  hvor skal panelerne monteres, på jorden, på taget, hvor langt er der op til taget? Der er næsten ingen ende på alle de spørgsmål der skal tages stilling til, før vi kan give dig en pris.


S.     Hvad skal jeg vælge, on-grid, off-grid eller hybrid?


Det er et spørgsmål om det forbrug den enkelte kunde har, nogen gange kan det bedre betale sig at være off-grid og andre gange er en hybrid løsning at foretrække. Kontakt os for nærmere information.S.     Skal jeg vælge en batteripakke og hvor stor skal den i så fald være?


Hvor stort forbrug har den enkelte forbruger i det tidsrum hvor solen ikke skinner er afgørende for om det vil være rentabelt at have tilknyttet en batteripakke,S.     Kan jeg selv montere det hele?


Man kan godt montere solcellerne men vi anbefaler det ikke. Det er vigtigt at panelerne monteres korrekt og forsvarligt. Når anlægget er færdig monteret og skal tilsluttes el-nettet i privaten, må dette kun udføres af en autoriseret elektriker.

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

KONTAKT OS

CVR 34 20 17 49

Egeskoven 100
DK- 2600 Glostrup